TZ Daems is uw partner voor rioleringswerken en aanleg van opritten 

TZ Daems staat klaar voor al uw omgevingswerken in regio Antwerpen en Limburg. Vraag naar onze talrijke referenties of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vraag hier een offerte aan 0498 59 87 13

Omgevingswerken door een betrouwbare partner

Bij TZ Daems staan wij klaar om u te helpen met onder andere rioleringswerken en het aanleggen van opritten en parkings. Omdat klanttevredenheid bij ons op nummer één staat, verzekeren we al onze klanten van een hoogwaardige, betrouwbare en professionele dienstverlening.

Vraag naar onze talrijke referenties

Rioleringswerken door TZ Daems

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Ons aanbod aan omgevingswerken is uitgebreid, hieronder vindt u een korte opsomming van onze activiteiten:

  • nieuwe aansluitingen

  • scheiden van regenwater en afvoerwater

  • leveren en plaatsen van septische putten

  • installeren van infiltratiebekken - en putten

Neem contact met ons op voor zowel kleine en grote werken.

Aanleg van parkings en opritten

Bij TZ Daems helpen wij u graag met de aanleg van parkings en opritten, voor zowel kleine en grote projecten! Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leggen van klinkers – naar een ontwerp van uzelf, of van uw architect. Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom TZ Daems?

Bij TZ Daems werken wij uitsluitend met een team van professionele vakmensen. Wij volgen onze afspraken altijd stipt op en leveren én plaatsen deskundig – en altijd volgens afspraak. Daarnaast bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op onze rioleringswerken! U kunt bij ons terecht als particulier, bedrijf of overheidsinstantie.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!